Pat de gradina din lemn

Pat de gradina din lemn

Un model de pat de gradina din lemn, asa cum se poate observa si din imaginile atasate  aici reprezinta o optiune interesanta de amenajare a unui spatiu, cu un produs de mare efect pentru zonele exterioare.

Respectivul model de pat se poate incadra perfect intr-o gradina moderna, cu accente exotice sau antice. Intr-o terasa contemporana, sau intr-un spatiu in care intimitatea atinge un grad inalt.

De asemenea, ar ai fi de stiut aici si ca respectivul model de pat poate fi accesorizat in functie de necesitati cu fel si fel de alte componente principale.

Din punct de vedere tehnic, este bine de stiut ca respectivul model de pat de gradina din lemn este confectionat dupa unele idei proprii prin intermediul carora viata dumneavoastra poate sa fie mult mai relaxanta.

Acesta este de forma unui patrat, este bine distantat de la nivelul solului si beneficiaza de confortul creat de existenta unei saltele personaliate. Cat si a pernelor decorative care imprejmuiesc patul la interior.

Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate aici acesul intr-un astfel de accesoriu se face cu ajutorul unor trepte de scara realizate de asemenea tot din lemn de rasinoase.

Patul este prezentat in forma bruta. Insa el poate beneficia si de o buna protectie impotriva deteriorarii care poate aparea de la un an la altul, prin aplicare nuantei potrivite obtinuta prin intermediul lacului cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Acesta poate fi obtinut intr-o paleta larga de peste 20 de nuante. Din cele disponibile la producator.

De asemenea este bine de stiut ca salteaua si pernele decrative nu sunt incluse in pretul de referinta al patului.

Acestea sunt optionale si pot fi achizitionate la un pret suplimentar.

Este bine de stiut si ca respectivul pat poate fi comandat la un pret relativ mic, de producator. Fara nici un alt adaos.

 

Comments are closed.