Leagan din lemn pentru gradina

Leagan din lemn pentru gradina

Un leagan din lemn pentru gradina, asa cum este si modelul prezentat de noi in imaginile atasate aici poate fi o adevarata oportunitate de amenajare a unui spatiu exterior.

Fie ca este vorba de curte, gradina sau oricare alta locatie, acolo unde respectivul model de leagan are capacitatea de a se face util din multe puncte de vedere.

Spre deosebire de modelele anterioare, acest accesoriu interesant pentru gradina mai beneficiaza si de existenta stalpilor principali de rezistenta realizati din lemn masiv. Dar si de un acoperis foarte interesant si util, in acelasi timp.

In alta ordine de idei, partea de lemn a sezutului si a spatarului sunt suspendate cu ajutorul unor lanturi. Prin intermediul carora distanta de la pamant la leagan poate fi schimbata in functie de preferinte.

De asemenea si unghil de inclinare al spatarului poate fi reglat tot in functie de preferinte, tot cu ajutorul lantului.

Altfel spus, respectivul model de leagan este bine protejat impotriva intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Si poate fi achizitionat la un pret acceptabil, de producator.

Comments are closed.