Modele garduri de rasinoase

Un alt model de gard din lemn de tip jaluzea vine sa completeze in mod elegant seria gardurilor de mare efect pentru orice curte sau gradina.

Fundatia acestui model de gard este de joasa inaltime si este prevazuta, din loc in loc, cu stalpi principali de rezistenta de aproximativ 20 cm grosime.

Gardul este extrem de interesant chiar si prin contrastul obtinut prin combinatia partii din lemn a gardului cu cea din beton.

In cazul modelului de gard prezentat aici, contrastul obtinut este unul destul de interesant. Tocmai din acest motiv va recomadam acest model de gard pe care dumneavoastra il puteti adapta foarte usor nevoilor personale.

Gardul prezentat aici beneficiaza de fundatie cu stalpi din ciment combinata in partea superioara cu panourile din lemn de rasinoase realizate pe baza lamelelor model jaluzea.

Acestea sunt bine finisate cu lacul cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii, gardul beneficiaza de un grad ridicat de rezistenta in fata tuturor intemperiilor, indiferent de anotimp.

Si tot aici ar mai fi de amintit ca modelul respectiv de gard reuseste sa intre intr-o buna rezonanta cu restul produselor si accesoriilor din lemn aflate la interiorul acestei curti.

Comments are closed.