Gard din lemn cu porti

Nu de putine ori aminteam faptul ca ar fi de preferat ca atunci cand va hotarati pentru alegerea unui model de gard este de preferat ca acesta sa poata intra intr-o stransa legatura cu celelalte corpuri de mobilier de gradina sau chiar si cu imobilul de la interior.

Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici  un model de gard a carui fundatie principala  este de joasa inaltime si este prevazuta cu stalpii de rezistenta de aproximativ 20 cm grosime.

In aceste conditii panourile de gard realizate din lamele de 2 cm grasime si 14 cm latime vor putea beneficia de o buna fixare.

Si asta nu e tot. Pentru ca gardul din lemn este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat. Conditie esentiala pentru obtinerea celor mai resistente si fiabile produse de pe piata de profil.

De ce folosim lacul cerat pe baza de apa si nu alte lacuri pe baza de solventi? Este simplu. Pentru ca aceasta solutie. lacul cerat pe baza de apa are capacitatea de a patrunde adanc in textura lemnului oferindu-i protectia necesara pentru mai multi ani consecutivi.

Modelul de gard prezentat aici reuseste sa intre intr-u bun dialog cu celelalte corpuri de mobilier de la interiorul curtii  si chiar cu imobilul. Printr-o gama larga de detalii ce tin de amenajarea terasei. Cat si a balconului situat la etajul superior al cladirii.  Idee ce a apartinut perimetrului. Si care a prins contur prin aplicarea solutiilor propuse de firma noastra.

 

Comments are closed.