Modele garduri de lemn rustice

Realizat intr-o zona de deal, pe o fundatie din ciment pavata, acest model de gard vine sa demonstreze ce efect interesant poate crea un produs bine realizat, pentru orice perimetru, indiferent de dimensiunile acestuia.

Efect care poate fi mult amplificat in situatia in care gardul reuseste sa intre in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate la interioarul curtii.

Este vorba aici despre un model de gard tip matrice ale carui panouri sunt prinse intre ele, nu prin stalpii de sustinere din ciment, ci cu ajutorul tevilor rectangulare montate strategic in fundatie.

Folosind astfel tevile rectangulare, gardul capata un aer extrem de interesant, prin intermediul caruia acesta are un aspect de continuitate al panourilor.

Prinderea panourilor fiind mascata cu lamele din lemn de aceeasi culoare si textura.

Gardul din lemn cu lamele tip matrice prezentat aici nu este decat rodul idei ce apartine actualului proprietar si care poate fi un bun exemplu pentru dumneavoastra.

Dincolo de acest aspect, toate produsele noastre sunt realizate la un anumit grad de calitate. Si asta datorita faptului ca acest model de gard este bine lacuit cu lacul cerat pe baza de apa de la Ica Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa se face ca aceste produse realizate de firma noastra sunt definite de un grad ridicat de calitate si costuri relativ mici. Deoarece noi practicam preturi de producator.

Comments are closed.