Gard decorativ romb

Modelul de gard prezentat aici reprezinta un produs din lemn de rasinoase de calitate superioara a carui destinatie exacta este aceea de despartire a doua zone. Modelul respectiv permite o vizibilitate optima dintr-o zona in alta. Si asta datorita faptului ca gardul respectiv este definit de un model in romb realizat pe baza lamelelor de lemn de rasinoase, de tip fideluta.

Pentru montarea acestui model de gard nu este nevoie de existenta unei fundatii, deoarece gardul este amplasat direct pe o platforma din ciment pavata.

Gardul poate fi al dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, la preturi extrem de mici si in culori din cele mai diverse.

Si asta datorita faptului ca noi avem posibilitatea de a va oferi o gama larga de culori care cuprinde peste 20 de nuante.

De asemenea, pentru ca aici este vorba despre un produs realizat din lemn, trebuie stiut faptul ca si acest model de gard este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia. Lacul este aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii gardul poate raspunde tuturor solicitarilor venite din partea clientilor.

Comments are closed.