Modele gard lemn orizontal

Iata, avem aici un nou model de gard tip jaluzea, realizat pe baza unei fundatii de ciment decorat in doua culori. Fundatia care reprezinta postamentul principal al gardului are o inaltime de 40 - 50 cm, cu stalpi principali de sustinere de aproximativ 15 cm grosime, distantati la maxim 2 m unul de celalalt.

Lamelele acestui model de gard sunt realizate la 14 cm latime si 4 cm grosime. Iar modelul respectiv de gard reprezinta cea de-a doua varianta interesanta de amenajare a unei curti, cu un astffel de produs de calitate superioara.

Panourile din lemn al acestui model de gard sunt realizate in culoarea neagra. Si sunt puse in valoare de contrastul obtinut intre partea din lemn a gardului si cea din ciment.

Astfel incat gardul se poate transforma imediat intr-un produs de mare valoare pentru curte, casa sau gradina.

Gardul poate fi comandat intr-o varietate larga de culori, in functie de paletarul disponibil la producator.

Iar pentru o buna protectie la intemperii, gardul este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia, aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat..

Dincolo de acest aspect prezentat aici, gardul reprezinta o solutie interesanta de amenajare a oricarei curti.

Asa ca, nu este de ajuns sa detineti o casa interesanta din punct de vedere al desgnului exterior, daca nu amenajati si curtea cu un model de gard la fel de interesant.

Comments are closed.