Modele garduri lemn rasinoase

Prin intermediul acestui model de gard tip martice dorim sa va atragem din nou atentia cu privire la cat de interesante si de utile sunt gardurile din lemn. Indiferent ca vorbim despre gardurile de tip matrice sau gardurile din lemn jaluzea.

In imaginile alaturate incercam sa va prezentam un model de gard tip jaluzea, ale carui panouri din lemn sunt montate cu ajutorul unei fundatii de ciment de joasa inaltime.

Iar in ceea ce priveste panourile din lemn, acestea sunt prinse intre ele cu ajutorul tevilor rectangulare de 4 cm grosime. Acestea sunt bine mascate cu lamele din acelasi tip de material de lemn de rasinoase. Care nu face altceva decat sa creeze un aspect de continuitate acestui model de gard din lemn masiv de rasinoase.

In cadrul acestui model de gard, lamelele sunt realizate la 14 cm latime si 2 cm grosime. Acestea sunt decorate in culoarea wenge si sunt atent lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia.

In conditiile date gardul poate face fata cu succes tuturor intemperiilor, indiferent de anotimp.

Asa ca, merita sa incercati un astfel de model de gard ideal pentru amenajarea curtii dumneavoastra. Mai ales in situatia in care gardul va poate proteja atat la propriu cat si la figurat.

Cu alte cuvinte puneti un accent sporit pe calitatea lemnului si astfel puteti face fata cu succes diferitelor provocari.

Gardurile din lemn de rasinoase, indiferent de model sau culoare, sunt o alegere optima pentru amenajarea oricarei gospodarii. Chiar si pentru una cu pretentii.

Comments are closed.