Garduri din lemn Timisoara

Modelul de gard prezentat aici vine sa va convinga de fapt ca, lemnul ramane in continuare unul dintre cele mai interesante materii prime folosite pentru realizarea gardurilor necesare la amenajarea diferitelor perimetre.

In imaginile alaturate este vorba despre un model de gard tip matrice realizat din lamele de 14 cm latime si 4 cm grosime, rotunjite pe muchii.

Gardul model matrice este unul extrem de interesant indiferent de pe ce parte este privit.

Acesta este de culoare castan inchis insa poate fi comandat in oricare alta nuanta din cele existente in paletarul de culori al producatorului.

Dincolo de acest aspect, gardul este realizat din lemn de brad, finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, gardul prezentat aici beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor, indiferent de natura lor, fie ca este vorba despre soare, ploaie, vant sau ger.

Iar cand gardul respectiv este bine pus in valoare in raport cu imobilul de la interiorul curtii, noi va asiguram ca acesta se poate transforma rapid in cea mai interesanta optiune pentru curte sau gradina.

Comments are closed.