Gard din teava rectangulara

Dupa mai bine de 10 ani de cariera  in realizarea de corpuri de mobilier  din lemn necesare pentru amenajarea in special a spatiilor exterioare am acceptat provocarea si am trecum  si la realizarea unor modele de garduri din fier forjat.

Un model destul de simplu dar extrem de aspectuos. Prin intermediul caruia curtea dumneavoastra  se poate transforma rapid intr-un loc extrem de interesant.

Insa, trebuie stiut ca pentru amplasarea unui astfel de model de gard, proprietarul trebuie mai intai sa treaca la realizarea fundatiei de ciment, postamentul principal necesar pentru obtinerea efectului maxim in ceea ce priveste acest model de gard.

De asemenea trebuie stiut ca gardul prezentat aici este doar o idee in ceea ce priveste alegerea unei solutii de amenajare a unei curti. Insa, dumneavoastra puteti veni cu cu propuneri diverse, ale caror solutii le vom gasi impreuna.

Aspect valabil si in cazul alegerii culorii preferate pentru decorarea acestui model de gard.

Asa ca, fie optati pentru un model de gard model tip matrice sau jaluzea, fie pentru un model de gard din fier forjat, calea spre materializarea visului dumneavoastra suntem noi.

Comments are closed.