Garduri din lemn Brasov

Cele mai mari probleme legate de amenajarea unui spatiu apar atunci cand respectivul teren se gaseste in panta.

Tinand cont de acest aspect am adus in atentia dumneavoastra un interesant model de gard amplasat pe un astfel de teren.

Gardul respectiv este realizat la baza dintr-o fundatie de ciment bine conceputa cu stalpi de sustinere tot din ciment, dar si cu panouri din lemn tip matrice. Acestea din urma sunt realizate din lamele orientate in plan orizontal, ale caror dimensiuni standard sunt de 14 cm latime si 2 cm grosime.

Partea din lemn a gardului este bine finisata si lacuita cu lacul cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Culoarea acestui produs este wenge, iar daca dumneavoastra doriti puteti opta pentru o alta culoare din cele existente in paletarul de culori de la producator.

Si de ce sa nu recunoastem, dar chiar si la acest model de gard contrastul joaca un rol extrem de interesant.

Asa ca, atunci cand vine vorba despre realizarea unui astfel de model de gard este bine sa tineti cont de toate amanuntele necesare pentru obtinerea rezultatului scontat. Chiar si in situatia in care curtea dumneavoastra se afla in panta.

Este important sa punti accentul pe calitate, dar si pe un pret fara concurenta, deoarece noi suntem producatori directi si aplicam costuri de producator, fara nici un fel de adaos.

Comments are closed.