Garduri din lemn Bacau

Modelul de gard din lemn de rasinoase prezentat aici vine sa completeze in mod evident seria modelelor de garduri create special pentru amenajarea la exterior a curtilor sau a gradinilor.

Cu un produs clasic cu accente rustice, dar la fel de modern ca si multe alte modele similare. Dat fiind natura fundatiei bine definite care sta la baza acestui model de gard.

In aceste conditii, gardul prezentat aici are la baza o fundatie de aproximativ 80 cm inaltime, cu stalpi de rezistenta de 30 cm grosime.

Cum esra de asteptat, acestia din urma reprezinta principalii piloni de sustinere ai panourilor de gard realizate din lamele de 2 cm grosime distribuite in plan vertical. Si care sunt decupate in semirotund, chiar in partea superioara.

Pentru ca firma noastra se ocupa doar de realizarea partii din lemn a gardului, noi incercam prin aceste randuri sa va prezentam amanunte privind doar acest aspect.

Asa ca, pentru a putea beneficia cat mai mult timp de calitatile acestui produs, lemnul este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Conditie esentiala pentru obtinerea unui efect maxim.

Comments are closed.