Gard din lemn Vivian

Seria gardurilor din lemn executate de firma noastra continua in mod evident cu acest model de gard din lemn de rasinoase in model tip jaluzea, pentru care confortul si eleganta sunt doua elemente definitorii. Aspecte care emana in aceeasi masura din textura gardului, atat a partii din ciment cat si a partii din lemn, din moduk in care a fost lucrat, cat si din felul in care gardul reuseste sa raspunda in mod pozitiv la toate solicitarile dumneavoastra.

Ca multe alte modele de gard din cele executate de firma noastra, acesta are la baza o fundatie din ciment cu stalpi principali de sustinere a caror distanta dintre ei nu trebuie sa depaseasca lungimea de 2 m.

Aceasta este una dintre conditiile esentiale pentru care un gard reprezinta o alegere viabila pentru curte sau gradina.

De aceasta data, panourile modelulului respectiv de gard sunt realizate din lamele de lemn de rasinoase de 14 cm latime si 2 cm grosime, rotunjite pe doua din cele patru muchii.

Acestea sunt bine finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat de lac aplicat.

In aceste conditii, gardul isi poate pastra calitatile sale initiale timp de mai multi ani consecutivi.

Iar in ceea ce priveste culoarea, aceasta este castan inchis. Insa daca dumneavoastra doriti puteti comanda acest model de gard in oricare alta culoare in functie de preferinte.

Numai asa respectivul model de gard poate fi una dintre cele mai viabile accesorii pentru curte sau gradina.

Comments are closed.