Gard din lemn Georgia

Aveti o casa aflata pe punctul de a fi finalizata, cel putin la exterior? Daca da, atunci cu siguranta ar trebui sa va ganditi cum sa puneti in valoare imobilul in raport cu toate celelalte accesorii din imediata sa vecinatate.

Si cum altfel daca nu prin realizarea unui model de gard care sa va poata raspunda in mod pozitiv din toate punctele de vedere. Referitor la acest accesoriu, noi va recomandam un model de gard realizat pe baza unei fundatii de dimenisuni obisnuite, cu stalpi principali de rezistenta care nu ies din tiparele unui astfel de produs.

Iar daca ne referim la culoare,m fundatia este realizata in nuanta de crem deschis. Si are capapcitatea de a intra in contrast cu panourile din lemn de culoare wenge.

Acestea din urma reprezinta practic principalul nostru obiectiv de activitate, asa ca am acordat atentie maxima lemnului in procesul de executie.

In acest sens va asiguram ca lamelele de gard sunt bine finisate si lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Si nu oricum, ci prin aplicarea mai multor straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

in aceste conditii, gardul va poate asigura de tot confortul atat la interior cat si la exteriorul curtii, mai ales in situatia obtinerii unui contrast cromatic bine gandit.

Comments are closed.