Foisor lemn exotic

Aminteam cu alte ocazii ca de-a lungul celor 10 ani de experienta in modelarea lemnului am trecut si la realizarea unor modele de foisoare destinate pentru amenajarea altor zone, decat cele pentru curte sau gradina.

Asa se face ca aici este vorba despre un model de foisor lemn exotic, de forma unui patrat. Destinat in special pentru amenajarea zonelor turistice.

Foisorul este realizat din lemn masiv de rasinoase, bine slefuit si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. In aceste conditii, foisorul beneficiaza de o buna protectie impotriva tuturor agentilor externi. Fie ca este vorba despre soare, ploaie, vant sau ger.

Foisorul este bine distantat de la sol, are stalpi de rezistenta din lemn masiv, o balustrada din acelasi material, contravantuiri si trepte necesare pentru accesul in foisor.

Si pentru ca tot aminteam aici despre un model de foisor destinat pentru amenajarea plajelor sau a zonelor turistice, subliniem faptul ca acest model de foisor este acoperit, nu cu sindrila bituminoasa, ci cu o prelata realizata din panza rezistenta la intemperii, de preferat de culoare alb. Pentru ca aceasta nuanta are capacitatea de a respinge razele toride ale soarelui.

Comments are closed.