Casute de gradina din lemn

Foisoarele de gradina, ca de altfel toate celelalte corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea zonelor exterioare si care sunt executate de firma noastra imbraca diferite forme si dimensiuni, in raport cu preferintele si nevoile fiecaruia dintre clienti.

Din acest motiv ne-am hotarat sa va prezentam un nou model de foisor care, datorita designului sau seamana extrem de bine cu o casuta de gradina din lemn. In care gradul de intimitate al persoanelor aflate la interior este unul mult imbunatatit. Asa cum se poate observa si din imaginile prezentate de noi.

Foisorul este amplasat pe o placa din ciment de 15 cm grosime. Si este realizat pe baza lemnului de brad de inalta calitate.

Balustrada acestui model de foisor beneficiaza de un decor personalizat si este continuata in partea superioara cu un gardulet decorativ in model de romb.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa a carei culoare poate fi aleasa in functie de preferinte, la fel ca si nuanta foisorului.

Dincolo de asta, pentru o buna productie impotriva intemperiilor, foisorul este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In consecinta, daca dumneavoastra considerati ca aceasta poate fi solutia ideala de amenajare a propriei curti, atunci nu mai stati pe ganduri si treceti la actiune.

Si comandati tot ce vi se potriveste mai bine, indiferent de forma sau culoare.

Un alt lucru important de retinut este legat de faptul ca foisoarele de gradina trebuie amplasate acolo unde acestea sa nu poata sa incurce traficul interior din curte sau gradina.

Dincolo de asta, nici pretul achizitie nu este unul care sa atenteze la buzunarul dumneavoastra.

Si asta datorita faptului ca noi practicam preturi de producator.

Si tot prin firma noastra puteti beneficia si de cel mai bun raport calitate - pret.

Comments are closed.