Foisor din lemn Ploiesti

Foisorul din imaginile alaturate reprezinta un alt corp de mobilier pentru gradina, de mari dimensiuni, care a fost creat special pentru desfasurarea unui anumit tip de activitati.

Este un foisor realizat pe o suprafata pavata inalta de aproximativ 30 cm. Un foisor usor distantat de la nivelul solului, cu un model traditional de balustrada realizata din lamele verticale.

In partea superioara, foisorul este decorat cu un gardulet decorativ din lamele verticale, cu contravantuiri pe toate partile si un acoperis cu scurgere in mai multe ape. Acesta fiind realizat din sindrila bituminoasa de calitate.

Foisorul este protejat de intemperii prin lacuirea cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. In aceste conditii, foisorul va putea beneficia de protectie maxima.

Ca si dimensiuni, acest model de foisor are o lungime de 6 m cu 3 m latime. Ceea ce inseamna ca la interior acesta dispune de suficient spatiu pentru desfasurarea mai multor tipuri de activitati, cat si posibilitatea de decorare cu diverse corpuri de mobilier dedicate acestui tip de constructie din lemn.

Intrucat acest model de foisor din lemn pentru gradina reprezinta doar un reper, noi va sfatuim sa analizati cu atentie intreaga noastra oferta si apoi sa faceti alegerea potrivita atat pentru dumneavoastra, cat si pentru intreaga familie.

Si asta la un pret fara concurenta, intrucat noi practicam preturi de producator.

Comments are closed.