Foisor din lemn Pitesti

Iata, avem aici un alt model interesant de foisor din lemn pentru gradina, realizat pe o placa din ciment pavata.

Foisorul este distantat de la nivelul solului si are la baza un model de balustrada realizata din gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model de romb.

Balustrada este prevazuta cu mana curenta de 12 cm latime.

Stalpii de sustinere ai foisorului sunt realizati din lemn masiv de rasinoase de 10/12 cm grosime, prevazuti in partea superioara cu un alt model de gardulet decorativ realizat pe baza acelorasi lamele tip fideluta, dar au modele de romburi mult mai mari.

Foisorul are dimensiuni destul de generoase si in acelasi timp are capacitatea de a intra intr-o buna rezonanta cu imobilul situat in imediata sa apropiere.

Foisorul este bine realizat si echipat cu stalpi principali de rezistenta de o inaltime considerabila si este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate.

Si pentru ca aici este vorba despre un corp de mobilier pentru gradina, foisorul nostru este bine lacuit si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare. Numai asa foisorul nostru poate face fata tuturor intemperiilor, fie ca este vorba despre ploaie, vant, soare sau ger. Acesta putand sa-si pastreze calitatile sale initiale timp de mai multi ani consecutivi. Timp dupa care foisorul mai necesita o intretinere.

Tot la acest capitol este bine de mentionat ca faptul ca nuanta foisorului, cat si a sindrilei bituminoase poate fi schimbata in functie de preferinte, dar si in functie de culorile disponibile din paletarul de culori de la producator.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si faceti alegerea potrivita pentru familia dumneavoastra.

Foisorul din lemn pentru gradina reprezinta un corp de mobilier realizat din lemn de rasinoase si care este destinat desfasurarii diferitelor tipuri de activitati. Marea lor majoritate fiind socializarea, odihna si relaxarea.

Comments are closed.