Foisor din lemn acoperit cu sindrila bituminoasa

In imaginile urmatoare va prezentam un alt model interesant de foisor din lemn pentru gradina. Acesta are forma unui patrat, o inaltime considerabila, cat si un design aparte prin intermediul caruia foisorul este transformat intr-un adevarat corp de mobilier necesar pentru amenajarea unei gradini sau a unei curti de proportii, deoarece nici marimea foisorului nu este una de neglijat.

Acesta este realizat din lemn de rasinoase bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

La baza, foisorul este imprejmuit cu o balustrada realizata prin combinatia a doua modele. Unul cu lambriu plin si celalalt cu gardulet decorativ in model de romb.

Respectivul model de gardulet decorativ este realizat pe baza lamelelor de tip fideluta.

In acelasi loc se regasesc si paravantuirile. Acele elemente strategice care au un rol bine definit in construirea unui astfel de corp de mobilier.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa si are capacitatea de a gazdui cu succes o gama variata de activitati din cele mai diverse. Asa ca in situatia in care dispuneti de spatiu suficient in curtea dumneavoastra, un foisor de gradina ca cel prezentat in imaginile alaturate ar putea fi o alegere optima, indiferent de culoare sau anotimp.

Comments are closed.