Foisoare din lemn hexagonale

Realizat pe o placa din ciment pregatita in prealabil de proprietar, acest model de foisor de forma hexagonala are capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil din curtea dumneavoastra. Asta pentru ca actualul proprietar a respectat anunmite proportii atunci cand a realizat masuratorile.

Asa se face ca foisorul respectiv este amplasat la locul potrivit, acolo unde sa nu poata obstructiona traficul din interiorul curtii.

Cu alte cuvinte atunci cand vine vorba sa amenajati propria curte cu un foiosr din lemn trebuie sa aveti in vedere o serie intreaga de factori. Iar modelele de foisoare de forma hexagonala si octogonala sunt cele mai solicitate astfel de corpuri de mobilier, in cadrul firmei noastre.

Plecand de la acest principiu, in imaginile atasate aici va prezentam un model de foisor din lemn pentru gradina realizat pe baza stalpilor de rezistenta grupati doi cate doi, tocmai pentru crearea unui grad ridicat de rezistenta.

In alta ordine de idei, foisorul are la baza un model de balustrada realizat pe baza lambriului plin.

Balustrada este continuata pana in partea superioara a foisorului cu un gardulet decorativ in forma de romb.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa iar la interior acesta este amenajat cu masuta si bancute, in functie de necestitati.

Iar pentru a va putea bucura pentru o perioada cat mai lunga de timp de avantajele detinerii unui astfel de foisor din lemn pentru gradina, atunci nu mai trebuie sa stati pe ganduri si sa treceti la actiune.

Comments are closed.