Foisor cu masa si bancute

Realizat intr-o forma hexagonala, acest model de foisor din lemn pentru gradina are capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil la interiorul curti dumneavoastra.

Modelul de foisor prezentat in imaginile atasate, reprezinta o adevarata oportunitate de amenajare a curtii prin simplul fapt ca foisorul este imprejmuit cu un model de balustrada realizat din lambriu plin, cu stalpi de rezistenta grupati doi cate doi. Si gardulet decorativ din lamele tip fideluta. Acesta din urma fiind realizat in model de romb.

Pentru a va putea bucura de confortul oferit de acest model de foisor, firma noastra aplica un tratament special fiecarui produs din cele realizate.

Este vorba aici despre finisajul lemnului cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Dincolo de acest aspect la interior foisorul poate fi mobilat cu o masa de aceeasi forma, cat si bancute pentru fiecare din cele cinci laturi ale foisorului. Cea de-a sasea latura fiind prevazuta pentru accesul in foisor.

Comments are closed.