PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI ZALAU

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI ZALAU

Modelul de pergola prezentat aici este realizat pe o platforma de ciment pavata. Si face obiectul amenajarii unui spatiu public Este vorba aici despre un corp de mobilier de mari dimensiuni realizat  din lemn de rasinoase, cu destinatie exacta.

Dar care poate fi si un bun reper  pentru dumneavoastra, in situatia in care doriti sa va amenajati curtea cu un astfel de produs. Asa ca, nu mai stati pe ganduri si treceeti la actiune!

Modelul respectiv de pergola poate fi comandat la dimensiunile propuse de dumneavoastra. Astfel incat sa aiba capacitatea  de a se incadra in locul potrivit.

Pergola este realizata din lemn de rasinoase , de calitate superioara bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Astfel incat pergola isi poate pastra calitatile sale initiale  pentru mai multi ani consecutivi. Din punct de vedere tehnic, pergola este realizata pe bazxa a patru stalpi de rezistenta de 10 -11 cm grosime, cu gardulet decorativ de o parte si de alta a fiecaruia dintre acesti stalpi.

Iar in partea superioara  pergola este prevazuta cu doua randuri  de raverse  distantate intre ele.

Acestea din urma avand la baza acelasi material de aceeasi textura, dar care iese in evidenta  prin grosimea sa de 4 cm si latimea de de numai 10 cm. Cel de al doilea rand de traverse poate fi un suport ideal pentru placa de policarbonat necesara si utila pentru reaalizarea unei protectii mult sporite.

De precizat faptul ca acest ultim accesoriu poate fi comandat separat.  Si nu intra in costul initial al pergolei. Acesta este disponbil in magazinele  de profil in diferite nuante si grosimi, in functie de preferinte.

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment