PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI TULCEA

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI TULCEA

Prin intermediul acestui model de pergola ramanem in continuare in sfera produselor de lemn de rasinoase necesare pentru amenajarea curtilor sau a gradinilor.

Este vorba aici despre un corp de mobilier realizat din lemn de rasinoase si care datorita formei sale, acesta poate optimiza foarte bine spatiul disponibil din orice curte. Chiar si una de dimensiuni ceva mai mici.

Pergola din imaginile noastre este una de dimensiuni mai reduse si a luat nastere in urma combinarii ingenioase a altor corpuri de mobilier.

Cu alte cuvinte, pergola noastra este alcatuita dintr-o bancuta cu jardiniera de o parte si de alta si cu  un decorativ in partea din spate.

Acesta fiind realizat din lamele tip fideluta orientate in model de romb.

Iar in partea superioara pergola este prevazuta cu arcada si traverse de forme si dimensiuni diferite. Ceea ce face ca acest corp de mobilier sa fie unul extrem de interesant. Mai ales prin faptul ca proprietarul respectiv a ales ca pergola din imagine sa fie de culoare alb.

O nuanta extrem de pretentioasa la intretinere si tot pe atat de interesanta si atractiva, per ansamblu.

Si asta nu e tot. Pentru ca respectivul corp de mobilier beneficiaza si de o buna protectie impotriva intemperiilor, prin aplicarea lacului cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Si nu oricum, ci in mai multe straturi, cu slefuire intre ele. Numai asa puteti face fata cu succes valului de intemperii, de pe tot parcursul anului. Fie ca este vorba despre soare, ploaie, vant, sau ger.

No Comments Yet.

Leave a comment