PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI timisoara

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI timisoara

Realizata dupa standardul impus de insusi proprietaru ei, aceasta pergola are un rol important in mentinerea echilibrului peisagistic de la interiorul curti, acolo unde pergola a fost amplasata.

Noul nostru model de pergola, fie va putea fi lasat in acest loc, fie va putea fi amplasat chiar pe terasa din fata imobilului. Acolo unde acesta isi poate gasi locul potrivit.

La baza pergolei se afla lemnul de rasinoase sub diferitele lui forme si grosimi.

Bine definit prin aplicarea unui strat de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe randuri, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii, pergola respectiva isi poate pastra calitatile sale initiale pentru o perioada mai lunga de timp.

Dincolo de acest aspect, pergola este de culoare neagra, cu posibilitatea de schimbare a culorii in functie de necesitati.

Iar din punct de vedere tehnic, pergola noastra este realizata pe baza a sase stalpi principali de rezistenta de grosime 6 - 8 cm.

Cu grinzi de jur - imprejur, la partea superioara cat si cu traverse necesare pentru obtinerea unui plus de rezistenta, per ansamblu.

Modelul de pergola prezentat aici nu reprezinta decat un simplu punct de reper  pentru ceea ce va puteti dori si dumneavoastra pentru propria casa, curte sau gradina. Asa ca nu mai pierdeti timpul si treceti cat mai repede la actiune.

No Comments Yet.

Leave a comment