PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI SUCEAVA

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI SUCEAVA

Orice casa, cu o curte cat de mica are nevoie de un corp de mobilier pentru gradina care sa contribuie la definirea locului respectiv. Tocmaidin acest motiv incercam sa aducem in atentia dumneavoastra o serie intreaga de corpuri de mobilier cu destinatie exacta.Si anume, amenajarea zonelor exterioare.

Este vorba aici despre un produs din lemn de rasinoase. Care sa aiba capacitatea de a va fi de mare folos, dar nici sa nu poata impiedica desfasurarea traficului interior.

Plecand de la acest considerent incercam sa va prezentam aici un model de pergola care face toti banii. Si asta datorita faptului ca aceasta a fost conceputa exact pe locul ramas liber, de la imobil si pana la piscina.

Pergola din imaginea noastra are o inaltime de aproximativ 2,5 m si se bazeaza pe stalpii de rezistenta de 10 – 11 cm grosime. Si care sunt prevazuti in partea superioara cu doua grinzi  concepute extrem de interesant. Dintre care una este montata exact pe fatada cladirii.

Cele doua grinzi sunt realizate din scandura groasa de 4 cm. Si care are rolul de sustinere intr-un bun echilibru a traverselor principale cat si a panoului format din lamele de tip fideluta, aflat in partea superioara a pergolei.

Acesta din urma fiind si un suport principal pentru placa din policarbonat.

Insa, trebuie sa stiti ca placa de policarbonat nu este inclusa in pretul de baza al pergolei.

Ci poate fi achizitionata optional, in grosimi si culori din cele mai diverse, in functie de preferintele fiecarui client.

In alta ordine de idei, trebuie retinut si faptul ca respectivul model de pergola este bine protejat impotriva intemperiilor prin aplicarea lacului cerat pe baza de apa de la ICA Italia, in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Conditie esentiala pentru care acest corp de mobilier va putea face fata la fel de bine tuturor intemperiilor de peste an, indiferent de anotimp.

No Comments Yet.

Leave a comment