PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI RESITA

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI RESITA

Modelul de pergola din lemn prezentat aici face obiectul amenajarii unui spatiu deschis. Ceea ce face sa emane un aer extrem de interesant si nobil.

Mai ales in situatia in care pergola respectiva este bine pusa in valoare, in raport cu toate celelalte articole de mobilier din imediata sa apropiere.

Pergola din imaginile atasate este realizata pe baza unei fundatii din ciment placata cu imitatie de piatra de rau.

Aceasta are la baza doi stalpi principali de rezistenta realizati din lemn masiv de rasinoase, cu traverse, grinzi, cat si cu contravantuiri. Acele elemente de lemn de rasinoase de mare efect asupra oricarui corp de mobilier  de gradina rezistent si bine echilibrat. Per ansamblu, aceasta pergola beneficiaza de o buna rezistenta, cat si de atentia  tuturor celor care ajung in imediata apropiere.

Dincolo de acest aspect pergola beneficiza de o buna rezistenta, cat si de atentia tuturor celor care ajung in imediata apropiere.

Dincolo de acest aspect, pergola este bine tratata  cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Astfel incat timp de mai multi ani  consecutivi pergola din imaginile noastre  isi poate pastra in continuare calitatile sale initiale.

De aceea recomandam cu maxima incredere acest corp de mobilier de mare efect pentru casa, curte sau gradina. In orice culoare doriti!

No Comments Yet.

Leave a comment