PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI pitesti

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI pitesti

Iata, avem aici un alt model de pergola cu jardiniera, gardulet decorativ, grinzi principale si traverse menite sa va atraga atentia prin design, forma si culoare.

Cu posibilitatea de a va putea fi un interesant corp de mobilier util pentru amenajarea unei gradini sau a unei curti.

Pergola respectiva este formata din doua jardiniere, gardulete decorative din lamele tip fideluta, grinzi principale si traverse, dar si contravantuiri. Acele accesorii din lemn care contribuie excesiv de bine la rezistenta mult sporita a respectivului corp de mobilier.

In forma prezentata pergola din imaginile noastre reprezinta una dintre cele mai interesante  accesorii pentru amenajarea la interior a curtilor sau a gradinilor.

Mai ales in situatia in care aceasta are posibilitatea de a putea fi comandata in oricare din nuantele preferate de dumneavoastra.

Iar daca vine vorba si despre calitatea materialelor din care aceasta este confectionata, noi va asiguram de faptul ca folosim cu precadere lemnul de rasinoase.

Intrucat acesta este singurul material care se comporta excelent din punct de vedere al raportului calitate – pret. Despre rezistenta la intemperii, numai de bine.

Pentru ca pergola noastra este bine finisata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, 3 – 4 ani pergola noastra nu mai necesita nici un fel de lac cerat sau vopsea.  Perioada dupa care pergola mai necesita o noua slefuire.

No Comments Yet.

Leave a comment