PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI BISTRITA

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI BISTRITA

Incercam sa va prezentam aici una dintre posibilitatile viabile de amenajare a casei dumneavoastra.

Si totodata a curtii, cu un corp de mobilier necesar pentru amenajarea la exterior a oricarui perimetru de mare utilitate.

Este vorba aici despre un model de pergola extrem de interesanta si care este atasata imobilului.  Aceasta este prevazuta si cu podea. Dar si cu un model interesant de gardulet decorativ format din  lamele tip fideluta distribuite in model de patrat.

Pergola despre care facem vorbire aici se sprijina pe stalpii principali de rezistenta de aproximativ 10 – 11cm grosime.

Si este compusa din doua grinzi principale.  Una care face lagatura intre stalpii principali si cealalta care este bine prinsa de cladire si care reprezinta principalul suport pentru traversele acestui model de terasa.

Pentru un plus de confort si eleganta, potrivit unei idei particulare, proprietarul, in viziune sa a ales sa imprejmuiasca casa cu o podea de joasa inaltime. Si care este realizata din acelasi material din lemn de rasinoase.

Iar rezultatul final este cel prezentat in imaginile noastre.

Pergola este tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceasta situatie, produsul nostru beneficiaza de o buna protectie pentru mai multi ani consecutivi.

Iar in ceea ce priveste culoarea, aceasta poate fi stabilita in functie de preferinte.

Asa ca, nu trebuie sa mai pierdeti timpul si sa treceti la actiune!

No Comments Yet.

Leave a comment