PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI DEVA

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI DEVA

Iata, avem aici o solutie interesanta de amenajare a oricarei curti. Acolo unde optimizarea spatiului  disponibil trebuie sa fie una la nivel inalt. La fel cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Pergola este amenajata pe o platforma de ciment pavata. Si are patru stalpi principali de rezistenta bine ancorati in sol.

Acestia au aproximastiv 15 - 20 cm grosime prevazuti in partea superioara cu doua grinzi realizate, fiecare pe baza a cate doua grinzi realizate la randul lor din cate doua scanduri de mari dimensiuni folosite cu rol de grinzi si de a sustine in bun echilibru pentru celelalte traverse.

Tinand cont de faptul ca volumele pergolei sunt destul de generoase, prin amplasarea in partea superioara a unei placi de palicarbonat, pergola ar putea fi mult mai utila pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati. Insa, placa de policarbonat de diferte nuanate este pur si simplu optionala.

Pergola respectiva este tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Si asta, nu intamplator, ci pentru a putea face fata tuturor intemperiilor, indiferent de natura lor.

Iar in ceea ce priveste culoarea, aceasta poate fi schimbata dupa preferinte, in oricare alta nuanta  din cele existente in paletarul de culori disponibil.

In aceste conditii, pergola noastra este una dintre cele mai interesante produse, necesare pentru  amenajarea unei gradini sau a unei curti. Si nu una oricare. Ci chiar una cu pretentii. Pentru care confortul de la interior ar trebui sa fie unul dintre cele mai importante elemente caracteristice.

No Comments Yet.

Leave a comment