Pergole din lemn pentru trandafiri constanta

Pergole din lemn pentru trandafiri constanta

Pentru o buna orientare in ce priveste utilitatea unei pergole incercam sa va prezentam aici un astfel de model de pergola realizat strategic dupa dorinta actualului proprietar, chiar la intrarea in imobil.

Pergola fiind realizata adiacent imobilului respectiv, in forma de semiluna chiar pe treptele de la intrarea in imobil.

Pentru confectionarea acestui accesoriu de exterior s-a apelat la realizarea stalpilor principali de rezistenta de aproximativ 8 cm grosime care sprijina in partea superioara o grinda. Principalul suport necesar pentru sustinerea traverselor.

Acestea din urma sunt bine fixate chiar in peretele exterior al imobilului.

Iar pentru o si mai buna protectie traversele se pot transforma si intr-un suport ideal pentru placa de policarbonat.

Aceasta din urma poate fi achizitionata optional, in diverse nuante si grosimi in functie de preferinte.

Per ansamblu respectivul model de pergola este unul de mare efect, cu ajutorul caruia respectivul imobil poate fi bine pus in valoare. Atat prin forma si design, cat si prin nuanta.

Si asta datorita faptului ca lemnul de rasinoase din care este confectionata aceasta pergola este bine tratat si decorat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia.

Acesta este bine aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Iar in ceea ce priveste culoarea, aceasta are si ea un rol destul de imprtant.

In speta pergola din imaginile noastre este de culoare wenge. Dar poate fi schimbata imediat cu oricare alta culoare din cele propuse de producator.

Si bineinteles ca aveti de unde alege, deoarece paletarul de culori contine o gama variata de peste 20 de nuante. Ideale pentru decorarea oricarui corp de mobilier asa cum va doriti.

No Comments Yet.

Leave a comment