PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI calarasi

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI brasov calarasi

Fie ca este vorba de casa, curte sau gradina, un model de pergola, ca cel prezentat in imaginile atasate reprezinte de departe una dintre cele mai interesante si fiabile idei de amenajare a unui spatiu.

Daca si numai daca, acesta este cel putin generos. Intrucat pergola din imaginile postate aici este definita de anumite volume.

Pergola are o inaltime de peste 2,5 m si este inconjurata la baza de o balustrada de aproximativ 1 m inaltime realizata inteligent dintr-un gardulet decorativ confectionat din lamele de tip fideluta, in model de romb.

Acest corp de mobilier la baza caruia se afla lemnul de rasinoase poate fi cu atat mai interesant cu cat acesta este acoperit cu o placa de policarbonat. Astfel incat pergola sa poata gazdui mai multe tipuri de activitati.

Fiind vorba aici in special de lemnul de rasinoase.

Pentru o buna rezistenta a acestuia la intemperii, pergola este tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In acest fel, fiecare dintre produsele noastre sunt bine protejate in fata intemperiilor. Indifernt de natura lor. Fie ca aici este vorba despre soare, ploaie, vant sau ger.

Iar atunci cand vine vorba despre culoare, aceasta poate fi aleasa in functie de preferinte, din nuantele existente la proprietar.

In aceste conditii puteti opta cu incredere pentru oricare din produsele noastre. Dar care sa se incadreze perefect in spatiul de care dumneavoastra dispuneti.

No Comments Yet.

Leave a comment