PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI buzau

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI buzau

Iata o alta varianta interesanta de amenajare a unei curti, cu un model de pergola care va poate scoate din anonimat in cel mai scurt timp posibil.

Fiind astfel un interesant element de decor, sau accesoriu cu ajutorul caruia curtea dumneavoastra  poate capata un aspect extrem de interesant si de util in acelasi timp.

Mai ales in situatia in care pergola respectiva poate fi un interesant loc de petrecere a timpului cu familia sau prietenii.

Modelul respectiv de pergola este un corp de mobilier necesar pentru amenajarea gradinii cu un produs de inalta clasa, atat prin design, forma si culoare, cat si prin felul in care acesta reuseste sa intre intr-o buna sincronizare cu imobilul din respectiva curte.

Iar in cazul nostru, toate aceste obiective au fost deja atinse.

Din punct de vedere tehnic, pergola respectiva este realizata din lemn de rasinoase, in forma de patrat, cu stalpi de rezistenta bine ancorati, cu contravantuiri, grinzi principale si traverse din loc in loc.

Fiecare element care intra in componenta acestui ansamblu, pergola din lemn de rasinoase, este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii pergola respectiva va reusi sa-si pastreze calitatile sale initiale timp de mai multi ani consecutivi.

No Comments Yet.

Leave a comment