PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI BUFTEA

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI BUFTEA

Aveti o casa cu tendinte, una in care ati investit bani, dregaoste si energiei si acum dorit sa continuati proiectul sub acelasi spirit?

Nimic mai simplu! Daca si numai daca asociati casei dumneavoastra un model de pergola prin intermediul caruia decorul exterior sa poata sa fie completat dupa cele mai interesante tipare.

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Modelul nostru de pergola beneficiaza de volume bine definite. Are o inaltime de aproximativ 3 m, este prevazut cu podea la interior si cu posibilitatea de a fi acoperita cu o placa de policarbonat, la exterior.

Per ansamblu, acest model de pergola reprezinta unul dintre cele mai interesante aceesorii pentru casa, curte sau gradina, daca si numai daca aceasta reuseste sa intre in stransa legatura cu imobilul, dar si cu restul corpurilor de mobilier aflate in imediata apropiere.

Pergola din imagine reprezinta un model extrem de simplu, dar in acelasi timp extrem de util pentru orice casa cu pretentii. Ca si in cazul nostru.

Tinand cont de toate aceste aspecte, produsul nostru beneficiaza si de o buna protectie la exterior, acesta fiind asigurata de straturile de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicate cu slefuire intre ele.

In acest fel pergola noastra beneficiaza de o buna protectie impotriva tuturor agentilor externi, fie ca este vorba despre soare, plaoie, vant sau ger.

Asa ca timp de cativa ani consecutivi pergola noastra nu va mai avea nevoie de niciun alt tratament.

Iar cand vine vorba despre culoare, nu trebuie sa uitati nici faptul ca nuanta acestui produs poate fi stabilita in functie si de buna sincronizare cu nuantele folosite in decorarea imobilului per ansamblu.

No Comments Yet.

Leave a comment