Pergole din lemn pentru trandafiri bucuresti

Pergole din lemn pentru trandafiri bucuresti

Ideile de amenajare a unui imobil, atat la interior, cat si la exterior sunt foarte diversificate. Si pot avea un efect extraordinar, din punct de vedere al confortului, cat si al aspectului per ansamblu.

Tocmai din acest motiv va prezentam aici respectivul model de pergola realizat pe o placa din ciment pavata. Acesta se bazeaza pe rezistenta a doi stalpi principali de 10 cm grosime.
Acestia sunt prevazuti in partea superioara cu doua lamele din scandura de brad de 2 cm grosime.

Acestea sunt apropiate intre ele pentru a putea obtine rezistenta necesara sustinerii celor 10 traverse care intra in alcatuirea acestei pergole extrem de atractive.

La contactul cu imobilul, traversele sunt prinse si fixate cu ajutorul unei alte grinzi din lemn de rasinoase. Astfel incat, intreg ansamblul sa poata raspunde in mod pozitiv la toate solicitarile si scopurile pentru care a fost construit.

Pergola este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuite dupa fiecare aplicare. Si poate fi obtinuta intr-o gama larga de culori din cele existente in paletarul de culori de la producator.

Asa se face ca acest model de pergola sa fie unul de mare efect pentru orice tip de casa. Si poate fi adaptat in functie de necesitati.

No Comments Yet.

Leave a comment