PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI brasov

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI brasov

Realizata dupa un design clasic cu esente rustice, acest model de pergola reuseste sa surprinda in mod placut prin simplul fapt ca aceasta este dotata si cu lumini, in diferite nuante si culori, dupa preferintele fiecarui proprietar care intra in posesia unui astfel de accesoriu pentru gradina.

Pergola este realizata dupa un design clasic, din cele executate de firma noastra, cu stalpi principali  de sustinere, cu gardulet decorativ, din lamele de tip fideluta si cu traverse in partea superioara.

Intreg ansamblul este decorat in culoarea wenge.

Una dintre cele mai interesante nuante folosite pentru decorarea corpurilor de mobilier de gradina. Si poate fi vopsit in oricare alta culoare din cele existente in paletarul de culori de la producator.

Un alt detaliu care trebuie avut in vedere atunci cand vine vorba despre corpurile de mobilier  realizate de noi se refera la faptul ca pergola respectiva este  este bine tratata si finisata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.  Asa se face ca, produsul nostru va beneficia de o buna protectie la intemperii  pe tot parcursul anului, indiferent de anotomp.

In ceea ce priveste sistemul de iluminat, aceasta reprezinta o inventie proprie, de mare efect care aduc unicitate produselor noastre.

Lumina care poate atinge un spectru larg de nuante si culori  provine de la banda cu leduri de tip RGB  incastrata in fiecare din partile  principale ale pergolei. Si care sunt mascate inteligent cu o banda de pexiglas de culoare alb mat. Si care are rolul de a reflecta  lumina in mod uniform pe toata suprafata placutei de pexiglas.

 

No Comments Yet.

Leave a comment