PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI brasov

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI brasov

Un alt model interesant de pergola realizata adiacent imobilului il prezentam aici prin intermediul acestor randuri. Pergola este amplasata pe o suprafata de ciment pavata. Este bine distantata de la nivelul solului si este bine pusa in evidenta printr-un model de balustrada de aproximativ 1 m inaltime.

Aceasta din urma este realizata pe baza unui gardulet decorativ confectionat din lamele tip fideluta orientate in model de romb.

In partea superioara a balustradei proprietarul a ales sa completeze designul prin amplasarea unor arcade discrete.

Iar in partea superioara, stalpii principali de rezistenta sunt prevazuti de o parte si de alta cu contravantuiri. Si sunt uniti intre ei cu o grinda. Principalul suport pentru sustinerea traverselor si a placii de policarbonat.

Atat de necesara pentru protectia a tot ce exista la interiorul acestei pergole.

Insa, este bine de mentionat aici ca placa din policarbonat nu intra in costul de productie al pergolei.

Placa de policarbonat poate fi achizitionata optional in culori si grosimi diverse, in functie de preferinte.

In alta ordine de idei pergola are doua intrari prin intermediul carora accesul se poate face extrem de simplu.

Iar protectia per ansamblu a lemnului din care este realizata aceasta pergola, este asigurata de lacul cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Ca si celelalte modele de pergole, modelul prezentat aici vine sa completeze in mod normal seria destul de mare a produselor necesare pentru amenajarera zonelor exterioare. Si care constituie un interesant punct de plecare pentru realizarea unui astfel de model de pergola.

Asa ca puteti trece la actiune si adaptati curtii sau gradinii dumneavoastra corpul de mobilier care sa se potriveasca cel mai bine. Si nu oricum, ci la un pret fara concurenta. Deoarece noi suntem producatori directi ai acestor corpuri de mobilier.

No Comments Yet.

Leave a comment