PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI braila

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI braila

Un astfel de model de pergola din lemn de rasinoase este realizat cu un scop bine definit.Si anume acela de a putea fi transformata imediat intr-un suport ideal pentru sustinerea plantelor agataroare.

Acest model de pergole poate avea un rol deosebit de important in orice curte sau gradina.

Din punct de vedere al modului prin care a fost realizata, aceasta pergola are capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de optimizare a spatiului disponibil, cat si ca suport ideal pentru mentinerea plantelor intr-o pozitie optima. Si in special a plantelor agatatoare.

Asa ca, in cazul in care va doriti un astfel de produs de mare efect chiar si pentru curtile ceva mai inguste, atunci nu ezitati sa-l comandati in oricare culoare din cele existente in paletarul de culori de la producator.

Iar ca detaliu suplimentar pergola este tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Acesta este aplicat in mai multe straturi, cu slefuire intre straturi.

Asa se face ca timp de mai multi ani, lemnul din care este confectionat acest model de pergola isi poate pastra calitatile initiale, timp de mai multi ani.

Pergola din imagine este realizata printr-un design interesant.

Cu stalpi de rezistenta bine fixati in sol cu ajutorul ancorelor metalice. Dar si cu gardulet decorativ intre cei doi stalpi principali si traversele din partea superioara a pergolei. Si cu decupaje fine in ambele parti ale fiecarei traverse.

In aceste conditii pergolele din imagine pot fi o solutie ideala pentru orice gradina.Dar mai ales atunci cand acesta este bine pusa in valoare in raport cu imobilul din imediata sa  apropiere.

No Comments Yet.

Leave a comment