PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI BISTRITA

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI BISTRITA

Experienta noastra in realizarea corpurilor de mobilier pentru gradina ne-a adus in situatia de a va prezenta acest interesant model de pergola. Realizat din lemn de rasinoase de calitate superioara.

Si pentru care confortul si eleganta sunt doua atribute foarte importante.

Pergola este in forma de patrat, cu stalpi de rezistenta, cu gardulet decorativ din lamele de tip fideluta. Noul nostru corp de mobilier care este aceasta pergola are in partea superioara formata din grinzi principale cu ajutorul carora traversele isi gasesc echilibrul perfect.

Atat grinzile cat si traversele principale sunt realizate din scandura din lemn de rasinoase de dimensiuni si grosimi diferite.

Iar pe deasupra, pergola respectiva este acoperita cu inca un rand de scandura. De aceasta data mult mai subtire si care constituie suportul principal pentru placa de policarbonat.                             Aceasta din urma vine sa aduca un plus de protectie la intemperii, fie ca este vorba despre ploaie, soare, vant sau ger.

In alta ordine de idei aici este vorba despre un produs din lemn de rasinoase bine tratat impotriva diversilor agenti externi, prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Asa ca, nu mai stati prea mult pe ganduri si comandati-va din timp unul din produsele realizate de firma noastre, in culorile si nuantele preferate de dumneavoastra.

Fie separat, fie prin asociere cu oricare alt corp de mobilier.

Conditia esentiala fiind lagata de buna asociere a acestora cu imobilul de la interiorul curtii.

No Comments Yet.

Leave a comment