PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI BAIA-MARE

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI BAIA-MARE

Daca aveti o locuinta, mai exact o casa la curte realizata dupa un design clasic, rustic sau chiar modern, un corp de mobilier atasat poate fi o solutie prin intermediul careia imobilul dumneavoastra poate capata un aer nobil si extrem de interesant.

Depinde insa, ce va doriti dumneavoastra pentru amenajarea propriei case.

Insa, pentru o buna orientare noi incercam sa va prezentam aici un nou model de pergola cu dusumea, care reprezinta o solutie optima de amenajare a unei locuinte.

In speta, aspectul exterior al cladirii, cu caramida bine protejata de intemperii si care este lasata la vedere, se impleteste extrem de bine cu textura lemnului de rasinoase aflat in imediata sa apropiere. Si care dau ca rezultat final un ansamblu extrem de interesant pentru orice bancuta.

Altfel spus, in imaginea atasata este vorba despre un model de pergola la baza careia lemnul de rasinoase joaca un rol extrem de interesant.

Stalpii de rezistenta ai pergolei sunt realizati la o grosime de 15 – 20 cm, cu grinzi formate din cate doua scanduri de cate 4 cm grosime si 20 cm latime.

Acestea din urma sunt apropiate suficient de mult pentru a obtine o rezistenta destul de mare pentru produsul respectiv.

Ca la oricare alt model de pergola, grinzile reprezinta acea parte importanta din ansamblu, care constituie suportul principal pentru srijinirea traverselor. Si care la randul lor sunt protejate de un alt rand de traverse. De aceasta data mult mai inguste si care constituie acoperisul.

Datorita faptului ca acestea din urma sunt prevazute si cu o placa de policarbonat necesar pentru o protectie mult sporita.

Si pentru ca tot a venit vorba despre o protectie mult sporita la intemperii, pergola din imagine este tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii, cu siguranta ca va veti putea bucura de confortul oferit, pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Pergola din imagine poate fi obtinuta intr-o varietate larga de nuante si culori.

 

No Comments Yet.

Leave a comment