PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI arad

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI arad

Dupa cum spuneam, si nu odata ci de nenumarate ori, pergolele si in special cele executate de firma noastra au imprumutat diferite forme si culori pentru a putea castiga teren in fata clientilor. Atat la propriu cat si la figurat.

Si se pare ca am reusit destul de bine, deoarece rezultatul final s-a materializat intr-un produs extrem de interesant. Care are capacitatea de a raspunde mai multor tipuri de solicitari, cat si de a optimiza foarte bine spatiul in perimetrul caruia acesta a fost asamblata.

Si pentru ca totul sa fie OK, aceasta este lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, pergola din imaginile atasate aici va putea face fata cu succes tuturor solicitarilor  in materie de confort si rezistenta la intemperii. Indiferent ca afara este soare, ploaie, ger sau vant.

Cu alte cuvinte, va puteti bucura de calitatile acestui produs din lemn de rasinoase, pentru o perioada mai lunga de timp.

Deoarece solutia pe care o aplicam noi reprezinta o idee proprie care face toti banii.

Un alt element de detaliu, pe langa cel mentionat mai sus este culoarea.

Aceasta poate fi stabilita in functie de preferinte, dar si in functie de nuantele existente in paletarul de culori de la producator.

Iar daca doriti sa intrati cat mai repede in posesia unui astfel de corp de mobilier necesar pentru amenajarea gradinii, atunci e bine sa il comandati din timp.

Potrivit principiului fa-ti caruta iarna si sanie vara.

No Comments Yet.

Leave a comment