PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI ALBA-IULIA

PERGOLE DIN LEMN PENTRU TRANDAFIRI ALBA-IULIA

Una dintre cele mai simple si mai fiabile modele de pergole din lemn, din cele realizate de firma noastra se regaseste si in imaginile atasate aici.

Acest corp de mobilier reprezinta practic, o solutie interesanta de amenajare a unui spatiu destinat in exclusivitate relaxarii.

Iar atunci cand vine vorba despre amplasarea unei astfel de pergole chiar in apropierea unei piscine putem spune ca rezultatul final este unul pe masura asteptarilor.

Asa ca, nu ezitati sa comandati un astfel de produs, in situatia in care considerati ca acesta v-ar putea fi de real succes.

In alta ordine de idei, pergola este una de mari dimensiuni.

Si se bazeaza pe patru stalpi principali de rezistenta cu doua grinzi principale si traverse din loc in loc. Atat de necesare pentru obtinerea unui efect net superior in ceea ce priveste designul per ansamblu.

Pergola este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Astfel incat respectivul corp de mobilier poate face fata la fel de bin tuturor intemperiilor de peste an, indiferent de anotimp.

Iar in ceea ce priveste culoarea, chiar nu exista nicio problema, intrucat pergola poate fi comandata  intr-o varietate larga de culori din cele existente in paletarul de culori disponibil.

No Comments Yet.

Leave a comment