Pergole din lemn gradina timisoara

Pergole din lemn gradina timisoara

Unul dintre cele mai interesante modele de pergole din lemn este acum sursa de inspiratie pentru dumneavoastra.
Dupa ce in prealabil, acest model de pergola a luat nastere de la o idee venita din partea celui care in prezent se bucura de aspectul per ansamblu al acestei pergole de mare valoare.
Aceasta este realizata pe baza stalpilor de rezistenta din lemn de rasinoase, de aproximativ 10 cm grosime.
Acestia sunt fixati in sol cu ajutorul ancorelor metalice. Si au rolul de a sustine arcadele principale intr-un bun echilibru. Componente care au un efect deosebit pentru intreg ansamblul.
Un alt detaliu interesant este legat de faptul ca in partile laterale, pe toata lungime sa, pergola este imprejmuita cu gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model de romb.
Acestea au o inaltime considerabila si sunt extrem de interesante.
Modelul respectiv de pergola este printre cele mai interesante modele realizate de firma noastra.Si pentru a putea fi montat acest model de pergola este unul care are nevoie de un spatiu cel putin generos.
Si pentru ca tot vorbim aici despre un produs din lemn necesar pentru amenajarea zonelor exterioare, fiecare element care intra in componenta acestei pergole este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Astfel, pergola prezinta o buna garantie la contactul cu agentii externi, soare, ploaie, vant sau ger.

No Comments Yet.

Leave a comment