Pergole din lemn gradina slatina

Pergole din lemn gradina slatina

Cum bine se pote observa din imaginile postate aici pergolele din lemn reprezinta corpuri de mobilier de gradina care pot fi atasate atat curtii, gradinii dumneavoastra sau chiar imobilului din propria curte.
In acest sens pergola se poate transforma imediat intr-o solutie extrem de viabila pentru casa. Tocmai din acest motiv ne-am gandit sa va prezentam aici acest model de pergola adiacenta imobilului dumneavoastra.
Noul produs prezentat aici este realizat din lemn masiv de rasinoase de diferite grosimi prin tratarea cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.
In aceste conditii lemnul din care este realizata aceasta pergola va raspunde in mod pozitiv la intemperii, pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.
Pergola din imagine este realizata intr-o forma semirotunda, per ansamblu. Dupa cum arata insasi terasa pe care este amplasata aceasta pergola.
Aceasta are la baza stalpii principali de sustinere uniti intre ei cu ajutorul a cate o grinda. Accesoriu necesar pentru sprijinirea traverselor in partea superioara.
La randul lor, acestea sunt realizate atat din lemn de rasinoase cu grosimea de 2 cm si latimea de 14 cm.Iar in ceea ce priveste culoarea traverselor, aceasta este realizata in functie de preferintele fiecarui client.
Si tot aici ar mai fi de mentionat, faptul ca aceasta pergola poate fi acoperita cu placa din policarbonat de diferite culori si grosimi. Necesara pentru o buna protectie impotriva picaturilor de ploaie.
Pergola reprezinta un corp de mobilier necesar pentru amenajarea zonelor exterioare si care la nevoie poate fi adaptata in functie de forma si pozitia imobilului.
Asa ca puteti comanda acest model de pergola in oricare din culorile preferata din cele peste 20 de nuante axistentee in paletarul de culori de la producator.
In consecdinta, nu ezitati sa comandati acest model de pergola in forma prezentata de noi, sau intr-o alta forma necesara pentru amenajarea de care dumneavoastra aveti atata nevoie.

No Comments Yet.

Leave a comment