Pergole din lemn gradina pitesti

Pergole din lemn gradina pitesti

Una dintre cele mai impresionante pergole executate de firma noastra este acest model de mari dimensiuni. Care in prezent reprezinta o solutie intereswanta de amenajare a unui spatiu public.

Mai exact al unei terase in care rusticul si modernul se impletesc excelent.
Din punct de vedere tehnic pergola respectiva este realizata intr-un design extrem de simplu si la fel de interesant.
Este vorba aici despre un model de pergola realizat pe baza stalpilor principali de rezistenta amplasati in unghi de 90 de grade, cu contravantuiri.
Una dintre laturi reprezinta suportul de fixare al acestora in partea de ciment sau beton.
Iar cealalta parte reprezinta suportul de sustinere al lamelelor din lemn de rasinoase aflate in partea superioara a pergolei, pe toata lungimea.
In alta ordine de idei, pergola, mai exact fiecare element din lemn de rasinoase care intra in componenta acestei pergole este tratat corespunzator cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.
In aceste conditii produsul prezentat aici poate beneficia de o buna garantie cat si de o protectie proprie, mult sporita impotriva agentilor externi, soare, ploaie, vant sau ger.
Asa ca nu mai stati pe ganduri si alegeti imediat produsul dorit. Si astfel veti putea fi in avantaj total inaintea tuturor.

No Comments Yet.

Leave a comment