Pergole din lemn gradina iasi

Pergole din lemn gradina iasi

Modelul de terasa prezentat in imaginile atasate aici este un ansamblu de doua corpuri de mobilier de mare anvergura confectionate special pentru amenajarea unui loc public.

Respectivul model de terasa este realizat pe un piedestal inalt de aproximativ 50 de cm. Cu dusumea si cu o inaltime considerabila de aproximativ 2,5 m.

Terasa este realizata pe baza stalpilor principali de rezistenta de aproximativ 10 cm grosime. Cu doua grinzi principale in partea superioara, dar si cu traverse.

Acestea din urma reprezentand principalul suport de sustinere al placii de policarbonat. Atat de Necesara pentru protectie impotriva intemperiilor.

Placa de policarbonat este optionala si poate fi comandata in diferite nuante si grosimi in functie de preferint.

Principalul nostru obiectiv este realizarea partii din lemn a terasei.
Asa ca, noi asiguram protectia lemnului prin tratarea lemnului cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, soarele, ploaia sau gerul nu vor mai putea avea aceeasi influenta negativa asupra lemnului, timp de mai multi ani consecutivi.

In alta ordine de idei, terasa prezentata aici nu reprezinta decat un punct de plecare pentru orientarea celorlalti clienti in alegerea unui corp de mobilier necesar pentru amenajarea zonelor exterioare.

Asa ca, in aceste conditii puteti trece la actiune si sa alegeti tot ce se potriveste mai bine pentru amenajarea propriei case.

No Comments Yet.

Leave a comment