Pergole din lemn gradina galati

Pergole din lemn gradina galati

Iata un model de pergola realizat dupa un design extrem de simplu si de util care nu poate lipsi din nicio gradina definita de anumite volume. Sau chiar dintr-o curte, oricat ar fi de ingusta.
Pergola prezentata in imaginile atasate aici are la baza patru stalpi de rezistenta care pot fi fixati chiar si in sol cu ajutorul unor ancore metalice cu ajutorul carora umezeala din sol nu poate patrunde la partea din lemn a pergolei.
Stalpii de sustinere ai pergolei sunt uniti intre ei, fie prin garduletele decorative realizate din lamele tip fideluta in model de romb. Fie prin cele doua arcade care sprijina in mod direct traversele din partea superioara.
Modelul respectiv de pergola poate fi realizat intr-o paleta larga de culori, astfel incat aceasta sa poata intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier de gradina, aflate in imediata apropierel, cu gardul, dar si cu imobilul.
In situatia data puteti afirma cu maxima tarie ca ati facut o alegere potrivita pentru propria curte.

Si pentru ca aici este vorba despre un corp de mobiliert ideal pentru gradina si care este realizat din lemn de rasinoase, acesta este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi.

Cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Asa se face ca pergola respectiva isi poate pastra calitatile sale initiale timp de mai multi ani cvonsecutivi, dupa care acesta mai necesita o noua lacuire.

No Comments Yet.

Leave a comment