Pergole din lemn gradina constanta

Pergole din lemn gradina constanta

Una dintre cele mai interesante pergole transformate in terasa cu dusumea este prezentata chiar prin intermediul acestui corp de mobilier.

Nu intamplator, ci pentru a contribui in mod pozitiv la formarea unei idei principale cu privire la acest corp de mobilier necesar pentru mediul exterior.

Modelul respectiv de terasa - pergola este distantat de la nivelul solului cu dusumea, balustrada, gardulet decorativ si traverse.

Toate acestea fiind combinate intr-un interesant model de corp de mobilier necesar pentru amenajarea diferitelor spatii la exterior.
La baza acestui ansamblu se afla lemnul de rasinoase de diferite dimensiuni bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe stratraturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceasdta situatie produsul nostru poate fi unul dintre cele mai interesante alegeri pentru oricare tip de spatiu.

Un alt detaliuu care trebuie analizat atuncvi cand vine vorba despre acest ansamblu din lemn de rasinoase este culoarea.

Aceasta poate fi aleasa in functie de preferintele, dar si de nuantele disponibile in paletasrul de culori de la producator.

No Comments Yet.

Leave a comment