Pergole din lemn gradina caracal

Pergole din lemn gradina caracal

Indiferent de forma si designul sub amprenta caruia a fopst realizata pergola din lemn pentru curte, parcuri sau gradina, aceasta ramane in continuare un accesoriu de mare valoare. Si asta datorita faptului ca, in functie de forma dorita, pergola poate fi la fel de folositoare concomitent in mai multe scopuri.
Pentru o buna orientare in acest sens, noi va recomandam acest model de pergola. Un model simplu si extrem de folositor atunci cand vine vorba despre amenajarea gradinii cu un corp de mobilier de asemenea utilitate.

Modelul de pergola prezentat aici este unul extremn de simplu de realizat, in schimb acesta este foarte util in sitatia in care plantele din gradina dumneavoastra parca nu vor sa raspunda asteptarilor in materie de buna orientare in spatiu.

In aceasta situatie, o pergola asemanatoare cu cea prezentata in imaginile atasate aici ar putea simplifica mult lucrurile.

Pergola prezentata este realizata cu gardulet decorativ pe baza a doi stalpi de sustinere, din lamele tip fideluta. Si cu traverse principale si secundare in partea superioara.

Dincolo de acest aspect pergola este bine tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Asa se face ca pergola respectiva isi poate pastra calitatile initiale timp de mai multi ani consecutivi.

Iar culoarea pergolei din imagine este mahon. Insa ea poate fi schimbata cu oricare alta nuanta existenta in paletarul de culori de la producator.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si treceti la treaba. Achizitionati cu incredere orice model de pergola prezentat in site-ul nostru. Dar care sa aiba si capacitatea de a putea relationa in mod placut cu celelalte corpuri de mobilier de gradina din imediata apropiere.

No Comments Yet.

Leave a comment