Pergole din lemn gradina calarasi

Pergole din lemn gradina calarasi

Venim spre intampinarea dumneavoastra cu un interesant model de pergola care poate fi o solutie ideala de amenajare atat a spatiilor exterioare cat si a spatiilor interioare.
La interior acest produs poate fi utilizat in diferite scopuri, asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.
Iar la exterior, pergola noastra se poate transforma rapid intr-un ideal loc de relaxare.
Mai ales in situatia in care pergola ar fi acoperita cu o placa de policarbonat.
Dimensiunile sale sunt destul de generoase si fac din acest model de pergola o adevarata solutie de amenajare a unui spatiu exterior.
Pergola respectiva este realizata din lemn de rasinoase bine tratat si bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.
Astfel incat produsul respectiv se poata beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor. Din alt punct de vedere, cel al modului de realizare, pergola noastra are la baza patru stalpi de rezistenta realizati dun lemn masiv de rasinoase, de aproximativ 10 cm grosime.

Prevazuti in partea superioara cu cate doua lamele din lemn de aceeasi esenta, grupate doua cate doua pentru a da nastere celor doua grinzi principale. Si care reprezinta suportii de baza ai traverselor din partea superioara a pergolei.
Acestia din urma sunt realizati din scanduri de aproximativ 15 cm latime si 2 cm grosime si sunt distantate intre ele. Asa cum bine se poate observa si din imaginile atasate.
Iar atunci cand doriti sa amenajati o curte sau gradina cu un astfel de produs, este bine de stiut ca acest model de pergola poate fi acoperit cu policarbonat de diferite grosimi si nuante astfel incat sa se poata transforma rapid intr-un loc ideal de servit masa, de exemplu.

 

No Comments Yet.

Leave a comment