Pergole din lemn gradina buzau

Pergole din lemn gradina buzau

Ati demarat de curand amenajarea propriei gradini si sunteti lipsiti de imaginatie, inspiratie si de idei?

Daca da, atunci chiar ca nu mai exiata nici un fel de problrma. Intrucat noi incercam sa va prezentam aici un model interesant de pergola.

Unul fara de care curtea sau gradina dumneavoasta poate fi ceva mai saraca, din punct de vedere al designului, format la inhteriorul curtii.

Pergola respectiva este realizata din lemn de rasinoase de calitate superioara., de diferite grosimi.

Lemnul din care este realizata aceasta pergola este bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Iar per ansamblu, pergola din imaginile noastre este realizata din stalpi principali de rezistenta, cu gardulet decorativ din lamele de tip fideluta in model de romb.

Pergola este prevazuta in partea superioara cu doua arcade si traverse. Intr-un model care poate intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier de la interiorul curtii, prin design, culoare si aspect.

Aceasta pergola nu reprezinta decat un model necesar pentru o buna orientare in ceea ce priveste achizitionarea unui astfel de produs. Insa, dumneavoastra puteti comanda acest model de pergola dupa diferite forme si dimensiuni, in functie de preferinte.

Iar cand vine vorba despre costuri, noi va asiguram ca preturile impuse nu sunt deloc mari. Si asta datorita faptului ca firma noastra este producator direct.

No Comments Yet.

Leave a comment